SmartAging - Vitajte vo svete MartiDerm

Všetko to začalo v roku 1952 prácou mladého barcelonského lekárnika Josepa Marti Tora.  Tento skúsený farmaceut využil svoje vzdelanie a prax, aby vytvoril prvé efektívne formuly v dermokozmetike. Odvtedy sa stalo veľa vecí a vznikla spoločnosť MartiDerm Group.

Kozmetika pre krásnu a zdravú pokožku

Výskum je pre MartiDerm prioritou. Výskum a  záväzok MartiDerm prinášať efektívne riešenia pre pleť viedol k vytvoreniu prvej proteoglykánovej ampuly s vitamínom C. Prvá sklenená ampula na svete vznikla práve v MartiDerm za účelom ochrániť proteoglykány a vitamín C pred oxidačným pôsobením svetla a vzduchu.

Revolučný kozmetický koncept sa časom rozrástol, zdokonalil a spravil zo značky MartiDerm svetovú značku dermokozmetiky.

Ale MartiDerm výrobky obsahujú aj niečo ďalšie, koncept, ktorý ich robí výnimočnými: čas je spojenec. Filozofia spoločnosti je založená na SmrtAging - Elegantnom starnutí: Nebojujeme proti času. Podporujeme ho. Žijeme v ňom. Radujeme sa v ňom. Akceptujeme ho a zdieľame s inými. To je naše tajomstvo.“

MartiDerm je tiež zástancom transparentnosti: to, čo ich produkty tvrdia, to aj robia. Vitajte vo svete MartiDerm.

MartiDerm pre aktívnych ľudí

MartiDerm The Originals je španielska dermokozmetika pre aktívnych ľudí. The Originals línia prináša hydratačné, antioxidačné a energizujúce výrobky.  Celosvetovo najúspešnejším je MartiDerm The Originals Proteos Screen SPF 50+. Toto fluidum s protivráskovým efektom je vhodné pre všetky typy pleti. Pleti zabezpečuje široké spektrum ochrany pred UV žiarením, ale aj HEV a IR žiarením. Ide o hydratačný, protivráskový krém s vysokou slnečnou ochranou.

V línii MartiDerm The Originals nájdete aj skladanú hydratačnú masku MartiDerm The Originals Moisturising Mask, ktorá zlepšuje textúru a elasticitu pleti. Chráni pleť proti starnutiu, redukuje vrásky a mimické linky. Zlepšuje funkciu kožnej bariéry. MartiDerm The Originals Moisturising Mask prinesie vašej pleti dlhodobú hydratáciu, ochranu a komfort.

The Originals sú aj originálne MartiDerm ampuly s praktickým stojanom a aplikátorom na bezpečné otvorenie, čiapočkami na zachovanie účinných látok po dobu 24 hodín po otvorení a rôznym zložením v závislosti od potrieb jednotlivých typov pleti.

MartiDerm na obnovu poškodenej pokožky

MartiDerm Skin Repair je línia, ktorá obnovuje a lieči pokožku. Vysoko účinné dermokozmetické prípravky sú vhodné pre poškodenú pokožku na podporu jej hojenia a obnovy.

MartiDerm Skin Repair Cicravass je liečiaci a regenerujúci krém s obnovujúcim efektom. Aktívne rastlinné zložky liečia poškodenú leť, upokojujú zápaly a obnovujú elasticitu kože. MartiDerm Skin Repair Cicravass krém obsahuje výťažky z ruže, vitamín E, Anoxolone, výťažky z Ľubovníka bodkovaného, Nechtíka a Pagaštanu konského, Dexpanthenol a Ruscus Aculeatus. MartiDerm Skin Repair Cicravass vedie k regenerácii epitelu, upokojuje a obnovuje pokožku. Využijete ho po:

·        liečbe IPL,
·        laserovnej depilácii
·        po odstránení tetovania,
·        dermabrázii,
·        po chemickom peelingu

MartiDerm Skin Repair Cicravass krém pomáha zjemniť operačné jazvy, slnečné popálenia s erytémy. Je vhodnou doplnkovou liečbou pleti poškodenej rádioterapiou.

MartiDerm Calamina Plus je mierne adstringentný, regeneračný a upokojujúci krém. Jeho aktívnymi zložkami sú hlavne kalamina a oxid ziničitý. MartiDerm Calamina Plus aktivuje regeneráciu kože, sťahuje ju a chráni, upokojuje a obnovuje. Oceníte ho napríklad pri ovčích kiahnňach, herpese a potničkách.

MartiDerm proti pigmentovým škvrnám

MartiDerm Pigment Zero slúži na prevenciu a liečbu tmavých škvŕn na koži akéhokoľvek pôvodu.

MartiDerm Pigment Zero DSP Rozjasňujúce sérum obsahuje depigmentačné aktívne zložky na vyrovnanie a rozjasnenie pleti. Slúži ako prevencia tmavých škvŕn, lieči prvé škvrny hormonálneho pôvodu: antikoncepcia, menopauza, tehotenstvo. Oceníte ho aj pri liečbe a prevencii pozápalových škvŕn po ošetreniach tváre.

MartiDerm pre pleť bez akné

MartiDerm Acniover je dermokozmetika, ktorá vám pomôže s liečbou akné. Prípravky MartiDerm určené na aknóznu pleť ju efektívne vyčistia a vyliečia.

MartiDerm Acniover Active Cremigel je aktívny krémový gél, ktorý reguluje produkciu mazu, minimalizuje póry, redukuje čierne body a začervenanie. MartiCerm Acniover Active Cremigel je dermatologicky testovaný. Obsahuje mikrozapuzdrenú kyselinu salicylovú a niacín.

MartiDerm pre vašu krásu

Platinová línia od MartiDerm je inovatívna dermokozmetika pre zákazníkov, ktorí hľadajú produkty s dokázanou efektivitou pri obnovení vitality pleti.

V platinovej línii nájdete výnimočný MartiDerm Lip Supreme Balm, zväčšujúci, vypĺňajúci a pery definujúci balzam na pery

MartiDerm pre husté a zdravé vlasy

Prípravky proti vypadávaniu vlasov MartiDerm Hair System obsahujú patentovaný 3GF systém, ktorý stimuluje odolnosť a regeneráciu vlasov, zvyšuje ich vaskularizáciu a výživu, spomaľuje vypadávanie vlasov.

Šampóny MartiDerm Hair System 

- stimulujú regeneráciu vlasov
- spomaľujú vypadávanie
- zlepšujú ukotvenie 
- zvyšujú počet folikulov

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Produkt pridaný na porovnanie.