Myslíte si, že pokiaľ sa nám podarí schudnúť, stratíme s kilami aj iné nepríjemnosti, ako napríklad strie, či celulitídu? Bohužiaľ, nie je to tak. Práve strie patrí medzi najčastejšie problémy, s ktorými sa stretávame. Existuje spôsob, akým sa ich zbavíme raz a navždy? Strie sú spôsobené rôznymi faktormi a neexistuje ani jedno riešenie, ktoré by platilo rovnako na všetkých. V prvom rade si musíme uvedomiť, že vznik strií nemá s vekom nič spoločné. Môžu ich mať starší ľudia, či dokonca ľudia okolo 20-ky. Rovnako nezáleží na tom, či máme podváhu alebo nadváhu.Napríklad aj slávne speváčky, či herečky pravidelne zverejňujú fotografie, na ktorých sa priznávajú k svojim nedokonalostiam. Vieme ich však eliminovať?

Jedným z dôležitých faktorov je farba strií. Môžete robiť hocičo a kupovať si tie najdrahšie krémy, no pokiaľ vaše strie zmenia farbu na bielu, zrejme nebude veľa možností, ako sa ich zbaviť. Šanca na ich zmiernenie v tomto prípade rapídne klesá. Dôležité však je, aby ste sa sústredili na svoju životosprávu a na voľbu správneho zloženia prípravkov na strie.

AKO PREDCHÁDZAŤ STRIÁM

Aby sme proti nim vedeli zasiahnuť musíme pochopiť, čo to tie strie vlastne sú. Strie sú viditeľné čiary a znaky na koži, ktoré sa vyskytujú pri jej natiahnutí, napríklad pri rýchlom náraste hmotnosti, čo spôsobuje poškodenie elastických vlákien. Ide o zníženie tvorby kolagénu, ktoré je viditeľné na povrchu kože. Strie sú v podstate jazvy. Pokožka sa nevie prispôsobiť rýchlo sa zväčšujúcemu objemu tela a začne praskať. Práve elastické vlákna v podkoží sa tým poškodia a telo na to reaguje hojením a malými jazvičkami. Niektorí odborníci dokonca tvrdia, že za vznikom strií stoja hormonálne zmeny v tele.

Koža má prirodzenú úroveň pružnosti, avšak akonáhle sa roztiahne, elastické vlákna sa roztrhnú. Strie sa tak môžu vyskytnúť aj u tínedžerov, ktorí príliš rýchlo rastú, počas rýchleho prírastku telesnej hmotnosti, tehotenstva alebo keď je koža v krátkom čase veľmi roztiahnutá. Strie sa vyskytujú najmä u žien, no v poslednej dobe sa stretávame s ich výskytom aj u mužov.

Pravdepodobnosť, že sa žene vytvoria strie počas tehotenstva je primárne daná geneticky, no samozrejme aj tým, ako rýchlo “rastie”. Matky, ktoré čakajú viac ako jedno dieťa, majú väčšiu pravdepodobnosť vzniku strií. Nie sú nevyhnutným spoločníkom pri tehotenstve, no bohužiaľ postihuje približne 90% žien.

Ich negatívom nie je len vzhľad ale aj následné zníženie sebavedomia. Treba si však uvedomiť, že s prírodou sa jednoducho bojovať nemá a svoje telo musíme milovať také, aké je.

AKO SA ZBAVIŤ STRIÍ

Štúdie už dlhodobo poukazujú na to, že je veľmi ťažké brániť sa pred ich vznikom. Postupne však môžeme eliminovať ich viditeľnosť. Pri správnej starostlivosti majú strie tendenciu slabnúť od červenej alebo fialovej až po tenšie biele línie, ktoré sú menej nápadné. Niektoré dokonca zmiznú úplne. Môže však trvať rok alebo dlhšie, kým strie úplne nezmiznú.

Hydratačné krémy nezabraňujú miznutiu kolagénu, takže nezabránia vzniku strií. Môžu však zaručiť, že pokožka bude jasná a hladká.

Existuje niekoľko účinných spôsobov liečenia strií, no samotnú liečbu musíte podchytiť v okamihu, ako si ich na svojom tele všimnete. Dostupné procedúry a prípravky sa líšia podľa zrelosti vašich strií a typu pleti.

Phytomer Seatonic spevňuje pokožku a bojuje proti striám. Využíva liftingové účinky morských a rastlinných olejov. Jeho suchá olejová textúra zanecháva pokožku hladšiu a jemnejšiu so saténovým povrchom. Deň po dni vyzerá pokožka spevnená, vypnutá, strie sú menej viditeľné.

Zloženie Phytomer Seatonic je šetrné k pokožke a vhodné aj pre tehotné a dojčiace ženy. Je hypoalergénne a dermatologicky testované. Phytomer Seatonic obsahuje iba 12 starostlivo vybraných zložiek, z ktorých je 89% prírodného pôvodu a 55% organických.

Klinické výsledky preukázali pri používaní počas 2 mesiacov:

  • zníženie viditeľnosti strií o 23%
  • hladšiu pokožku u 100%
  • pevnejšiu pokožku u 97%

Až 80% žien sa pri pravidelnom používaní cítilo lepšie vo svojom tele. Pridajte sa k nim.

Phytomer Seatonic suchý olej sa skladá z:

  • Organický olej Mekabu: dodáva pokožke väčšiu pružnosť a pohodlie. Zároveň ju vyživvuje
  • Olej z chlorelly: Stimuluje syntézu bielkovín a posilňuje štruktúru pokožky
  • Organický olej z perily: Bohatý na omega 3. Obnovuje pružnosť poškodeného tkaniva
  • Organický olej zo slanorožca: Zlepšuje krvný obeh a ukladanie vody v kožných bunkách

Produkt nanášajte ráno a večer na oblasť so sklonom k strate pevnosti alebo výskytom strií počas 2 mesiacov. Masírujte krúživými pohybmi, až kým sa prípravok nevystrebe. V prípade potreby odstráňte prebytočné množstvo utierkou.

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Produkt pridaný na porovnanie.