EVY - pokročilá slnečná starostlivosť

EVY prináša revolúciu do každodennej kozmetickej rutiny. Vytvára dlhotrvajúcu slnečnú ochranu, ktorá posilňuje prirodzenú kožnú bariéru a chráni aktívne zložky v koži, čím maximalizuje efektívnosť produktu a prináša bezpečné opaľovanie. EVY opaľovacie peny sú určené na ochranu pred slnečným žiarením, pričom pleti poskytujú aj ďalšie benefity ako je hydratácia pokožky, prípadne anti-age efekt.

EVY je špeciálne vyvinutá na citlivú pokožku, ale je vhodná pre každého, od bábätiek až po profesionálnych športovcov.

Všetky EVY produkty majú anti-alergické zloženie a sú neparfumované. EVY odporúčajú aj dermatológovia.

Na simplyskin.sk nájdete široký sortiment EVY opaľovacích pien, EVY samoopaľovacích pien a EVY penu po opaľovaní.

Inovatívna švédska pleťová starostlivosť

Bez ohľadu na ročné obdobie ja naša pokožka zaťažovaná slnkom, vetrom, alebo rýchlymi zmenami teploty. Švédske počasie vie byť mimoriadne extrémne. EVY technológia dokáže ustáť tie najväčšie výzvy počas celého roka, čím zabezpečí pokožke primeranú ochranu v každom počasí.

EVY je založené na švédskych štandardoch kvality, bezpečnosti a udržateľnosti.

Unikátne zloženie preniká do vrchných vrstiev pokožky a neostáva iba na povrchu. Je to vďaka penovému zloženiu, ktoré je aj po 20 rokoch od vzniku prevratné.

EVY odolá vode, vetru aj potu

EVY opaľovacie prípravky sú častou voľbou vrcholových športovcov a to najmä vďaka dlhotrvajúcej slnečnej ochrane, dobrej odolnosti voči potu a vodeodolnosti. Napriek vysokej a dlhotrvajúcej ochrane pred slnkom sú EVY výrobky jemné a neštípu v očiach.

EVY misia

EVY znamená život – vhodné meno pre produkty, ktoré pomáhajú ľuďom užívať si bez ohľadu na vonkajšie počasie.

Siahnite po EVY penách na opaľovanie s SPF30 alebo SPF50. V sortimente nájdete opaľovacie peny na tvár, opaľovacie peny na telo a opaľovacie peny pre deti.

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Produkt pridaný na porovnanie.