Španielska značka Sesderma je tu pre nás už 25 rokov a prvýkrát máme možnosť ju otestovať aj my. Sesderma ponúka široký sortiment vysokokvalitnej dermatologickej kozmetiky s inovatívnymi liečivými látkami podľa toho, akú komplexnú terapiu vaša pokožka pleti práve potrebuje.

Navyše, Sesderma využíva technológiu Nanotech, čo znamená, že sa aktívne látky pomocou lipozómov dopravia hlboko do kože, vlasov, nechtov. Sesderma Factor G Renew - omladzujúci krém je pleťovým krémom z kozmetickej línie Factor G Renew. Táto línia je primárne určená na ochabnutú pleť v dôsledku vyššieho veku, ktorá stráca kolagén a elastín.

OMLADZUJÚCI KRÉM SESDERMA FACTOR G RENEW

Omladzujúci krém Sesderma Factor G Renew zahŕňa 5 rastových faktorov rastlinného pôvodu, vitamín E, mimetické peptidy, kmeňové bunky a extrakt z pupočníka ázijského, čo spolu vytvára účinný antioxidačný koktejl pre omladenie pleti, ktorý bojuje proti poškodeniu voľnými radikálmi a bráni poškodeniu kolagénu a elastínu v pokožke. Spevňuje pleť, zvyšuje jej elasticitu a vyhladzuje vrásky. Kmeňové bunky a extrakt z púpočníka ázijského prispieva k regenerácii, obnove a upokojeniu pleti. Krém je bez parabénov.

MOJA SKÚSENOSŤ

Omladzujúci krém od Sesdermy je naozaj kvalitný a je založený na prírodných zložkách a genokozmetike. Jeho účinnosť má siahať až do hĺbky pokožky a pôsobiť na DNA kožných buniek. Takto kvalitne vyzerá už aj z diaľky. Už na prvý pohľad ma zaujal jeho elegantný dizajn. Samotný krém som testovala 1 týždeň a nanášala som ho vždy ráno na vyčistenú pleť. Jeho rastlinnú vôňu je cítiť hneď po otvorení a na pleti tiež. Krém je pocitovo ľahký a jednoducho sa aj rozotiera. Pomerne rýchlo vsiaka do pokožky a nezanecháva lepivý pocit.

Na tvári je veľmi príjemný. Prvé, čo som si na pleti všimla, bolo jej vypnutie a spevnenie. Myslela som si, že mám ešte čas na takéto typy krémov, ale určitý účinok bol viditeľný aj u mňa. Moja pleť je teraz o čosi pružnejšia, čo cítim aj na dotyk. Ja mám však pleť so značne suchými miestami a tento krém nebol pre mňa príliš vhodný, pretože nehydratoval moju pokožku tak, ako by som potrebovala, a teda suché miesta boli viditeľné. Taktiež v mojom prípade sú vrásky veľmi zriedkavé, a preto jeho účinok na ne vám ešte neviem potvrdiť. :)

Z radu Factor G Renew si viete zadovážiť aj sérum, krém na krk a ovál tváre a krém na očné kontúry. Táto kozmetika ma zaujala z hľadiska zloženia a technológie, avšak skôr by som ju odporúčala pre ženy v zrelšom veku.

Viac produktov nájdete na www.simplyskin.sk

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Produkt pridaný na porovnanie.